woensdag 3 juni 2015

2 juni Van Denali National Park naar Fairbanks



’s Ochtends wederom wakker geworden van de kou. Annelies trok zelfs een vest aan in  bed. Natuurlijk is het in de camper dan ook ijskoud. De enige remedie is snel aankleden en je buiten door de zon laten opwarmen. Dat helpt wel gelukkig. Tegen 11 uur rijden we weg, maar we worden teruggestuurd. Er staat een boze vrouwtjes moose op de weg, dus moeten we achteruit en via een andere weg de campsite verlaten. Vervolgens rijden we nog even naar het visitors center en daarna door naar Fairbanks. Eigenlijk een saaie dag, die langer wordt door alle wegwerkzaamheden. Doordat ze maar een werkbare periode hebben van 3 maanden moet alles in de periode gebeuren en dat merken wij ook.
Terwijl we boodschappen inslaan meldt Annelies dat haar schoen niet lekker zit. Er blijkt een gat in te zitten en de zool laat los (lees:ze is jaloers en wil ook nieuwe schoenen). Later blijkt dat de schoenen echt helemaal stuk zijn. Dus snel gegoogeld waar de Sportsmen Warehouse zit en daar naar toe gereden. Gelukkig slaagt Annelies in het kiezen van een nieuw paar. Kortom dit was een SAAIE dag. Daarom besluiten we onszelf te trakteren door uit eten te gaan: lekker zalm en lasagna eten in een restaurant op loopafstand van de camping.

4 opmerkingen:

  1. Nou nou, allebei kapotte schoenen. Komt dat omdat ze zo oud zijn of door de omgevnig daar?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Is er geen verwarming in die camper dan?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De schoenen zijn oud (20 jaar). En mama had ineens een gat erin en toen bleek dat de hele zool eigenlijk kapot was. Dus ouderdom.

      Verwijderen
    2. Jawel er is wel verwarming,maar als je geen stroom hebt moet je de generator gebruiken en dat is wel een gedoe. Gelukkig doet de zon wonderen.

      Verwijderen