dinsdag 23 juli 2019

Dinsdag: 23 juli

Voor de allerlaatste keer een game drive. We weten dat in de ochtend het wild zich niet laat zien. Toch spotten we 4 puku antilope. Op de wereld leven er maar 200 en ze komen alleen voor in Chobe nationaal park. Bijzonder dus om te zien. Verder is er een leeuw gesignaleerd, maar hij/zij laat zich niet meer zien. We keren terug naar de lodge en nemen afscheid van onze voortreffelijk gids en kok. Zij gaan weer een nieuw avontuur tegemoet.

Wij varen om 15.00 uur de Chobe rivier op om het wild vanaf het water te bekijken. We zien olifanten op een eiland. Het blijkt dat zij, net als buffels gewoon naar het eiland kunnen zwemmen.
Aangezien er weinig water is zien we verder weinig wild. Wel redelijk wat vogels en een mooie zonsondergang. Dat was het dan.

“ We take home a suitcase full of memories.” 

Gezien
Kudu, marabu, impala, fish eagle, little egret, jacanda, hippo, puku antilope, yellow billed stork, baboons, giraffe, African darter, common darter, giant kingfisher, krokodil, hippo, olifanten, lizzard, yellow billed stork, buffels, baboons, marabu stork en red lechwe.








Geen opmerkingen:

Een reactie posten