maandag 7 mei 2018

4 en 5 mei: Las Vegas

4 mei
De vliegreis ging voorspoedig: alles op tijd, geen turbulentie, maar......


Toen we de bagage van de gingen halen was alleen de koffer van Annelies er. Dus bij baggage claim van Delta Airlines aangegeven dat de koffer van William er niet was. Die zou dan wel met de volgende vlucht komen zei ze en ze zouden hem afleveren bij het hotel. Bij het hotel gemeld dat dit zou plaatsvinden en toen William aan de man achter de balie vroeg hoe het met hem ging sprak hij de legendarische woorden: “I am living a dream”. Dan weet je weer dat je in Las Vegas bent.
Overigens zag ons hotel er prachtig uit.



“s Avonds nog even ergens gegeten, de strip overgelopen en alvast een keer de watershow bij het Bellagio bekeken bij daglicht. Blijft een prachtig gezicht.

Het viel wel op dat de strip veranderd was sinds we 12 jaar geleden ook over de strip liepen. Logisch natuurlijk, maar toch. Van Bellagio sloften we terug en langzaam ging voor beiden het kaarsje uit en om half 9 lagen we in bed. Voor ons begrip was het toen 5 uur in de ochtend en waren we 23 uur in touw geweest. Waar is die good old time gebleven?

5 mei Las Vegas
s” Ochtends hadden we de stille hoop dat de bagage was aangekomen, ondanks dat we niet gebeld waren. Helaas tevergeefs. Dus weer bellen met Delta. De dame was niet echt behulpzaam en zei alleen maar dat hij bij customs in Salt Lake City stond. En dat hij wel zou komen.
Dat vonden we niet echt een goed antwoord, dus we zijn maar in een taxi naar het vliegveld gereden om face to face te regelen hoe het nu verder moest.
Uiteindelijk is de koffer gelokaliseerd en toen bleek dat het bagagelabel eraf was. Dus als we geen actie hadden ondernomen was de koffer daar gewoon blijven staan. Nu wordt hij op het eerstvolgende vliegtuig gezet en afgeleverd bij onze campsite. En daar vertrouwen we dan maar op.

Rond 12 uur pikt Roadbear, de camperverhuurder, ons op bij het hotel om ons naar het verhuurbedrijf te brengen. We krijgen een gloednieuwe 25 feet camper mee voorzien van alle gemakken. Daarna na de Walmart om de camper vol te stouwen met voedsel en drinken. Kost je al gauw 1 1/2 uur om de winkel die groter is dan een AH-XL te doorkruisen. Daarna nog snel even naar de AT&T om onze eigen hotspot te laten activeren, zodat we de gehele vakantie voorzien zijn van wifi (als we de hotspot aanzetten). Dus ga nu niet meteen allemaal massaal appen! Bovendien slapen wij als jullie wakker zijn.



Nu zit ik nog even heerlijk de belevenissen van de dag met jullie door te nemen, vanaf onze camping plek midden in Las Vegas vlak naast de Strip. Voor de kenners een begrip. Voor de niet-kenner is het te typeren als een droomwereld. En gelukkig is de koffer gearriveerd. Heerlijk als je dan dat Harry baardje er weer af kunt scheren, want het hield de familie wel bezig.

4 opmerkingen:

  1. Nu alle bagage er is, kunnen jullie heerlijk genieten. Leuk om jullie reis te volgen, want alles van 2 jaar geleden komt weer naar boven. Ik zie de strip en de watershow zo weer voor me. It's amaaaaaazing ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk om te lezen! Ook voor mij komen de herinneringen (van 10 jaar geleden) weer terug. Dat zal ik nog wel vaker hebben bedacht ik al toen ik jullie reisschema zag. Wij zaten ook in hetzelfde hotel.

    Fijn dat de koffer terecht is.

    BeantwoordenVerwijderen