zaterdag 1 maart 2014

1 maart: Van Paihia naar Wellsford

Vandaag was het de dag dat we van A naar B moesten rijden; van Paihia naar Auckland. Morgen vliegen we nl. naar Fiji. Wij besloten om via C te rijden. C was de route langs mooie strandjes, die we van te voren hadden geselecteerd: Matauri bay, Ngaere bay, Coopersbeach en nog enkele. Bij deze 3 mooie stranden zijn we ook geweest,  maar het ontbrak aan zonneschijn. Dan is het toch minder leuk. Dus dan toch maar sneller richting B rijden. Helaas zijn we net na Wellsford gestrand. De weg was voor enkele uren geblokkeerd, vanwege een ernstig ongeval. Gelukkig stonden we vlakbij een camping, dus hebben we daar de camper maar gestald voor de overnachting. Voordeel is wel dat we een toilet en douche en-suite hebben. Helaas moeten we dan morgen nog wel 1 1/2 uur rijden, maar daar klagen we niet over.

Aangezien we morgen Nieuw Zeeland gaan verlaten is het tijd om na te denken over een top 10 van de mooiste locaties, die we hebben gezien en of dingen die we hebben gedaan. Wordt dus vervolgd. Of we in Fiji ook kunnen bloggen weten we morgen.
In ieder geval zij we blij dat ons huis goed wordt bewaakt door Ton. Als we na 5 weken vakantie terug vliegen komen we ook echt thuis.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten