maandag 16 januari 2017

15 januari Van Nationaal Park Tenorio naar St. Elena (Monteverde)

Vandaag uitgeslapen tot 7.20 uur. Redelijke nachtrust gehad. Net als gisteren wordt er in de keuken een heerlijk ontbijt klaar gemaakt, waarbij vormgeving ook een rol speelt. Noem het maar haute cuisine, want het hotel wordt gerund door 2 Fransen.  De lunch nemen we mee zodat we die onderweg kunnen verorberen.

Vandaag staat een (zeggen ze) 3 uur durende wandeling op het programma door het Nationale Park Tenorio naar de waterval en de Rio Celeste. Beiden zijn normaal blauw van kleur. Ik zeg normaal, want vanwege de overvloedige regenval van de afgelopen tijd resteert er nog maar weinig blauw. Wat wel overblijft is een zware wandeling, omhoog-omlaag, over rotsblokken heen, door modder, die zich het beste laat typeren als: een zware obstacle mudrun race. Gelukkig wel met laarzen aan. Op sommige delen zak ik 25 cm in de modder. Geen nood, wij zijn kanjers, dus we halen de finish. We missen alleen de medailles.

 

Tegen 12 uur zetten we koers naar Monteverde. Op weg naar een nieuw avontuur. Ff geen vlindertuin, nacht- of ochtendwandeling, geen dieren spotten. Het is tijd voor een adventure. Maar daarover morgen meer.

Wij zijn klaar om te gaan dineren, terwijl jullie allemaal al lang liggen te pitten.

Truste.


3 opmerkingen:

  1. Pfff, wat zullen jullie moe (maar voldaan) geweest zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Och wat een toer..... enorm zwaar zo midden in de nat*uur* maar grandioos geweldig lang nagenieten... als je weer in het nederlandse natte weer beland strakjes dan is het peanuts ha ha....

    BeantwoordenVerwijderen